• Nedavno
FSC Rasvjeta Kutija Za Nakit Organizator, Putnu Torbu Za Pohranu Nakit Držač Za Ogrlice Torbica Za Pohranu Police na Zaslonu(Crna)

FSC Rasvjeta Kutija Za Nakit Organizator, Putnu Torbu Za Pohranu Nakit Držač Za Ogrlice Torbica Za Pohranu Police na Zaslonu(Crna)

HRK 89.97

1,Kutija za nakit-to je originalni dizajn vrhunskog kvaliteta i izrade.Molimo vas da obratite pažnju na nekvalitetan krivotvorenja. 2, Kutija za nakit-odličan poklon za majke, djevojke , supruge, kćeri, kolege, prijatelja ili bilo koje druge posebne žene u vašem životu. 3,Putne torbe za čuvanje nakita od plemenitog umjetne kože ,fin baršunasti unutrašnjost s izvanrednim vještina ručne izrade čine kovčeg izdržljiv i elegantan. 4,Veličina držača organizer za naušnica (D x Š x v)10" x 8" x 3".elegantan, kompaktan zvuk struktura, koja omogućuje da pohraniti sve vaše omiljene dekoracije na jednom mjestu i lako pronaći. 5, Kutijice za pohranu organizer uskoro ponestati na zalihi, molimo ne ustručavajte se kupiti ih sada.Organizator za nakit Kutije za pohranu 8 skupio sa povijenim torbicom na dnu, da se vaše ogrlice ne путались ili ne завязывались vršnjacima, dobro radi kao zaslon ogrlice za demonstraciju. 2 sloja dizajn pruža više prostora za pohranu naušnica, prstena, zagrada, ogrlica i drugih osobnih stvari Prvi sloj ima 4 odjela za rad s različitim potrebama kao organizer naušnica prikaza,prsten ,narukvicu ili neki drugi Drugi sloj ima 6 mjesta za pohranu narukvice i druge koje mi ne znamo.

Ostale značajke

Najbolje ponude