• Nedavno
Reket za badminton za djecu 1 par, Izdržljiv set reketa za badminton od нейлонового legure za dječje sportske igre u zatvorenom prostoru/na otvorenom (Uključujući 4 badminton i 2 stolna tenisa)

Reket za badminton za djecu 1 par, Izdržljiv set reketa za badminton od нейлонового legure za dječje sportske igre u zatvorenom prostoru/na

HRK 41.58

♥.Paket uključuje : 1 par reketa za badminton + 4 badminton +2 desktop tenisa + 1 bag (boja badminton i stolni tenis slučajna ). ♥.Ovaj reket za badminton usvojen od kvalitetnog najlona i legure, koji je izdržljiv i praktičan. ♥.On je posebno dizajniran za djecu.On može biti sportske sposobnosti djece i pogodna za djecu u dobi od 3 do 12 godina.S anti-kožna ručka za ručno navijanje je lako nositi. ♥.Veličina : 16,93" x 9,74"/44 x 22 vidi Prihvatite pojednostavljen dizajn za smanjenje otpora zraka. ♥.On je lagan i prenosiv.Možete ga koristiti za vježbe, treninge, natjecanja, ali i kao odličan poklon za djecu.Ovi dječji kompleti za badminton su posebno dizajnirani za djecu i mogu sudjelovati u dječjim sportovima.Reket za badminton je idealna za djecu u dobi od 3 do 12 godina, ali to je značilo ne samo za djecu.To je i vrlo zanimljiva igra za odrasle, da se igraju sa svojom djecom kod kuće, u vrtu,parku, na plaži.

Ostale značajke

Najbolje ponude