• Nedavno
Boca za sigurno pranje SUPERLELE 1000 ml, Plastične Boce za predenje, Boca za tetovaže sa laboratorijskim iglu, LDPE, usko grlo, usta i natpisima na vagu (33 oz x 3 boce)

Boca za sigurno pranje SUPERLELE 1000 ml, Plastične Boce za predenje, Boca za tetovaže sa laboratorijskim iglu, LDPE, usko grlo, usta

HRK 38.97

Dolazi s 3 упаковками na 1000 ml bočice za pranje velikog kapaciteta.Izrađen od polietilena niske gustoće (LDPE), on ima dobru fleksibilnost, male težine, sigurnosti, jasna skalom i user-friendly kontrola toka.Boston je tijekom cijele savršen za pohranu aceton, bjelilo, čišćenje laboratorijske opreme i zalijevanje biljaka.Savjet i poklopac izrađeni kao cjelina, a poklopac ima navoje za učinkovito sprečavanje curenja.Molimo vas da prije upotrebe, uvjerite se da je veza između zakrivljenim vratom i cijevi dobro.Uski vrh omogućava precizno kontrolirati položaj i broj navodnjavanja, a ako vam je potrebno povećati protok, možete obrezati savjet. 1. Izdržljiv, jednostavan za korištenje, jednostavno stisnite bocu. 2.Telo boce za pranje razlikuje fleksibilnost, elastičnost i otpornost na udarce, otporan na pucanje pod naponom, otporan na visoke temperature. 3、Postoje linije upućuju ml, tako da možete lako mjeriti, koliko tekućine dodati u boce za pranje. 4.Dobro brtvljenje, polipropilen vijčani zatvaranje s kosim palicom i ispušne cijevi, отлитой u jednom komadu.

Ostale značajke

Najbolje ponude