• Nedavno
GMS Press-Adapter za boce za oralnim lijekovima Šprice i Tekući Lijekovi - za Višekratnu upotrebu Plastika bez BPA - Male Adaptere Savršeni krug boce 22 mm (Broj 25)

GMS Press-Adapter za boce za oralnim lijekovima Šprice i Tekući Lijekovi - za Višekratnu upotrebu Plastika bez BPA - Male Adaptere

HRK 32.85

"JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA : adapteri za bebe-to je jednostavno rješenje, облегчающее upravljanje vašim lijekovima!Jednostavno umetnite adapter za bočice željene veličine u grlić bočice, sigurno pritisnite ga i lako mjera tekuće lijek. "PRECIZNOST : Adapteri za boce rade s пероральными igle koje se koriste za uvođenje tekućih lijekova.Lažne čepovi su idealni za precizno mjerenje дозировок. "RAZNOLIKOST : nudimo nekoliko različitih veličina, u skladu s vašim potrebama.Jednostavno izmjerite otvaranje svoje boce i odaberite odgovarajući adapter za najbolje odgovaraju.Dimenzije adaptera za boce odgovaraju vanjskom bocu vrat, a ne internom rupu.Molimo vas, obratite se унциям kod kalibracije za boce s tekućim ovalnim lijekovima. "SIGURNO : Poklopac bočice s lijekovima mogu se ponovno koristiti bez skidanja adapter za održavanje pritiska, otporna na utjecaj na djecu.Plastični materijal se također ne sadrži BPA i možete ga oprati ručno. "FUNKCIONALNIH : Adapter za boce radi sa gotovo svim tekućim lijekovima i аптечными bocama!.Stil : 22 mm.

Ostale značajke

Najbolje ponude