• Nedavno
Pribor za bicikle, Bike dvorac, Biciklističke prednja svjetla, Stražnja svjetla s USB-baterijom, Biciklistička poziv, Bike pumpu Nosač za telefon, Držač za boce s vodom za bicikl, 8 u 1 Pribor za bicikl za odrasle (8 komada)

Pribor za bicikle, Bike dvorac, Biciklističke prednja svjetla, Stražnja svjetla s USB-baterijom, Biciklistička poziv, Bike pumpu Nosač

HRK 89.97

Biciklističke svjetla : 1 prednja i 1 stražnja svjetla s dva USB-kablove, 700 lumena, IP65,vidljivost od 360 stupnjeva, imali 3 načina : Uvijek treperi, može raditi 3 sata u stanju visoke osvjetljenja, 5 sati u načinu rada low light i 12 sati u stanju strobe svjetla.Bicikl Klasični Biciklistički Poziv, Aluminijski Biciklistička Poziv je Glasan i Jasan Čist Zvuk Biciklistička Poziv za Odrasle I Djecu.Brave lanac bicikla : Kabel za zaključavanje bicikla iznosi 4 m sa 4 stopa четырехзначной kombinacijom visoke razine sigurnosti koja se koristi kao biciklističke dvorca i za zaštitu drugih ulične opreme. 1 X Maglu. 1 X Stražnje Svjetlo. 1 X Biciklističke Zvona. 1 X Stanice Za Boce S Vodom Za Bicikle. 1 X Nosač Za Bicikl Telefona.Skup biciklističke opreme KSOEE 5 u 1, kreativno kombinacija, jedinstvena, besplatno za prijevoz između gradova i planinskim putevima!.Što je u Paketu ?.KSOEE Sadržaj Pakiranja : . 1 X Svjetla 1 X Dugo Svjetlo 1 X Biciklističke Zvona 1 X Stanice Za Boce S Vodom Za Bicikl 1 X Nosač Za Bicikl Telefona.Sve je zapakirano u plemenit malu kutijicu.

Ostale značajke

Najbolje ponude