• Nedavno
Kit brtvena prstena SAE s метрическим brtvenim prstenom 495 komada s уплотнительными prstenova i montaže alata, Gumeni Pranje ili Pranje za klima uređaja, Stručne vodovod, Auto(Zelene)

Kit brtvena prstena SAE s метрическим brtvenim prstenom 495 komada s уплотнительными prstenova i montaže alata, Gumeni Pranje ili Pranje

HRK 50.97

1.Visoka kvaliteta : Proizveden od nitrilne (NBR) 70 na шору,izdržljiva,otporan je na visoke temperature,антистатичен,маслостойок,otporan na uv zračenje,износостойок. 2.Multi veličina : možete dobiti dobar izbor od 36 o-prstenova različitih veličina,koje su korisne, mogu zadovoljiti gotovo sve vaše potrebe.Također možete dobiti jednodijelni brtvljenje prstenasta alat koji će vam omogućiti da lakše pucati su o-prsteni, razne brtve i kućišta. 3.Široka primjena : Нитриловый guma je najkorišteniji brtvenim prstenom širom word.it se koristi za cilindra,auto-klima uređaja (klima uređaj), gorivo,auto,valjkastog automobila,kućanskih aparata,namještaja,slavine,elektronske uređaje,vrata,prozora,ležajevi,sa garažama,zajedničke vodoinstalateri,mehaničari,radionice i sl. 4.Praktična ambalaža : Opremljeni prozirna plastična kutija, sve o-prsten je dobar nalaze se u posebnom malom prostoru u obliku rešetke, što ih je više udoban za nošenje, branje i skupljanje. 5.Služba za korisnike : niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, vratiti se u svoj paket, bez ikakvih pitanja, a mi ćemo dati puni povrat novca.Boja : Zelena Zelena.

Ostale značajke

Najbolje ponude