• Nedavno
Redo log Novinske Koš Kava Držač Novinski Satna Sklopivi Mobilni Podni Kava Polica Početna Novinski papir stalak Za Jednostavnu Pohranu (Boja : Zelena Veličina : 4543,536,5 cm)

Redo log Novinske Koš Kava Držač Novinski Satna Sklopivi Mobilni Podni Kava Polica Početna Novinski papir stalak Za Jednostavnu Pohranu

HRK 53.40

♚ [Ekološki materijali] : Koristi se ponovi stalci izrađeni su od materijala namještaja klase.Visoka gustoća, a prirodni miris.On je siguran za korištenje. ♚ [Sklopivi dizajn] : Журнальная satna se savija i može se oblikovati i čuvati, kada se ne koristi, čime se štedi prostor i pojednostavljuje kuća. ♚ [Inteligentno skladištenje] : Nezavisne stalak za časopise, jednostavan za skladištenje i organizaciju materijala za čitanje, dizajn sa visokim nogama, omogućava da se materijal za čitanje držani daleko od poda, tako da su oni uvijek čuva u čistoći i suhoće. ♚[Raznovrsnost] : Koristite ovaj moderan stalak za časopise u bilo kojoj prostoriji svog doma, da se pohraniti svoje omiljene knjige, novine ili časopisi, ili pohraniti pošte, kataloga i dokumente kroz ulaz.Također se može koristiti u dnevnom boravku, obiteljska soba, spavaća soba, ured i sl. ♚ [Aftermarket] : Mi pridajemo veliku važnost iskustva rada s klijentima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, a mi ćemo iskreno vam poslužiti.Veličina : 45*43.5*36.5 cm | Boja : Zelena.

Ostale značajke

Najbolje ponude