• Nedavno
Redo log Košara za novine Kava Stalak Redo log Stalci Za novine Držač za novine Metal + PU Pod Kava Stalak Za kućnog jednostavnu pohranu Novinski Stalak (Boja : Smeđa, Veličina : 464012 cm)

Redo log Košara za novine Kava Stalak Redo log Stalci Za novine Držač za novine Metal + PU Pod Kava Stalak Za kućnog jednostavnu pohranu

HRK 52.80

♚ [Visoko kvalitetni materijal] : Izrađena je od visokokvalitetnog metala + kožna polica za skladištenje časopisi, materijal je ekološki prihvatljiv, ima solidnu plemenitom površine, jednostavan za njegu, протирается vlažnom krpom. ♚ [Inteligentno skladištenje] : Nezavisne stalak za časopise, udoban za pohranu i organizaciju materijala za čitanje, dizajn sa visokim nogama, omogućava da se materijal za čitanje držani daleko od poda, tako da su oni uvijek čuva u čistoći i suhoće. ♚ [Moderan dizajn] : Fin željeza umjetnost čini stalak za časopise ukras svake kuće, stanovi ili domovi, Vanjski dizajn, jednostavan za pregled sadržaja interijera, kompaktan dizajn pogodan za male ili naseljenih prostora. ♚ [Značajan efekt] : Koristite stalci za časopise, organizirati našu početnu život i natjerati ljude da se osjećaju ugodno. ♚ [Aftermarket] : Mi pridajemo veliku važnost iskustva rada s klijentima.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, i mi ćemo služiti vam od srca.Veličina : 46*40*12 cm | Boja : smeđa.

Ostale značajke

Najbolje ponude