• Nedavno
Redo log Košara Za Novine Kava Stalak Iron Jednostavan Prijenosni Metalni Okvir se Može Objesiti Knjige Novine Kava Polica Na Podu Mali bookshelf Stalak Za Prtljagu (Boja : Zlatna, Veličina : 3216,540 cm)

Redo log Košara Za Novine Kava Stalak Iron Jednostavan Prijenosni Metalni Okvir se Može Objesiti Knjige Novine Kava Polica Na Podu

HRK 173.73

▲【Nekoliko funkcija】 Stalak za časopise opremljena skladišta i ukras, a funkcije su spojene u jednu, koja dodaje i višestruki interes na mali prostor. ▲【Veličina kapaciteta】 Kava stalak broji oko 10 časopisa, koji mogu zadovoljiti vaše potrebe obuke sobu ili spavaću sobu. ▲【Okoliša debeli boja】Stalak za časopise zadovoljava zahtjeve kontrole kvalitete, visoke temperature elektrostatski boje za pečenje, zaštite okoliša i sigurnosti, a njegova topla i skladan boje daje šarm i toplinu svoju sobu. ▲【Mali trag】 Kolektore novina, također su pogodni za male kutove i pukotinama.Oni također mogu koristiti u medicinskoj praksi i drugim javnim prostorima čekanju, a također koristiti neke materijale za čitanje, da ugode svojim gostima. ▲【】 aftermarket Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na vreme, mi smo odmah ćemo vam odgovoriti u vrijeme odgovoriti na vaša pitanja i pružiti kvalitetnu uslugu, hvala vam što ste došli.Veličina : 32*16,5*40 cm | Boja : zlatna.

Ostale značajke

Najbolje ponude