• Nedavno
6 Bijela Kadulja + 6 Set za razmazivanje Palo Santo s Olovkom + Umivaonik petrovo uho sa postoljem + Upute/ Ceremonija čišćenja Od dima Duhovno Koristite Set za razmazivanje (6 Set za Kadulje + 6 Palo Santo)

6 Bijela Kadulja + 6 Set za razmazivanje Palo Santo s Olovkom + Umivaonik petrovo uho sa postoljem + Upute/ Ceremonija čišćenja Od

HRK 74.97

????Stalno Se Uzgaja, Pažljivo Će I Sprema. ????Ručni rad, Jedan za drugim, Kvaliteta testirana je najmanje 3 puta. ✨ Bijele Kadulje i Palo Santo Je Drevni Tamjan se Koristi za Pročišćavanje i Detoksikaciju Vašeg Okruženja. ????Naš prekrasan 2 - stranica Knjižica s uputama koje vam Daje jasan i jednostavan prikaz o tome kako koristiti Svoj Sage. ????Uzgaja se na privatnom zemljištu u planinama oko Kaliforniji. ????Mudrac Plave Rijeke odlučan Prenijeti Lijep proizvodi od Kadulje do što većeg broja ljudi!.Izrađen je ručno i перевязано Plava pamučna nit.Palo Santo, stalno sastavljen od lokalnih zajednica u Peruu i pakiran u 4-inčni štapića, ljekovita i slatko aromatičnih mirisa, koji rade čuda za kreativnost, pročišćavanja i duhovnog istraživanja.Svim našim Palo Santo održivo upravljaju nekoliko organizacija u Peruu, i cijeli transport i obrada dobro dokumentirani-ni jedan od naših Palo Santo nije isklesan iz biljni i životinjski svijet.Šareni umivaonik petrovo uho i drveni stalak za stativ s pitome ručke stvaraju ugodan dom za vaše kadulje i palo santo prije, tijekom i nakon uporabe.Održivo upravlja nacionalnim vladama kako bi ova vrsta školjki ostao zdrav, umivaonik je dvostruki proizvod petrovo uho nakon što ga ručno uhvaćen ronioci.Vaše размазанное pero-danas olovka puretina, koji je bio pun poštovanja, prikupljaju se kao nusproizvod puretina, proizveden od strane tvrtke, ne допускающей brutalnosti.Vodič za upute predstavlja 2-stranica skup instrukcija za čišćenje i blagoslov svoj dom, pažljivo promišljen i pažljivo produkciji.

Ostale značajke

Najbolje ponude