• Nedavno
Hilitchi 200 Kom. 5/8 (16 mm) Okrugli Kupole Krunica Berba Dekorativni Nokti Za Presvlake Nokti Za Kauč Namještaja Čavle Za Nokte Nails, s Prozirnim Plastičnim Kućištem (Crveni Bakar)

Hilitchi 200 Kom. 5/8 (16 mm) Okrugli Kupole Krunica Berba Dekorativni Nokti Za Presvlake Nokti Za Kauč Namještaja Čavle Za Nokte Nails,

HRK 29.97

【✔】Izrađeni su od visokokvalitetnog Metala i dva sloja Galvanska Završi, Glatka Na Dodir, Čvrsti i Bez riseva, imaju dugi vijek trajanja, kao idealan ukras. 【✔】Možete Ukrasiti Ti Gumbi Namještaj na Kauču, Krevetu, Поделках od Drveta, Okvir za draguljima i tako Dalje,I Možete Ih Koristiti za Vješanje ili Zadržavanja Dijagrama, Bannera, Kalendara i još mnogo toga, Oni Će biti Idealni gumbima za DIY. 【✔】Broj pakiranja : 200 kom., Promjer glave čavala : 16 mm / 5/8 cm, Ukupna dužina : 20 mm / 13/16 inča. 【✔】Za instalaciju Zahtijevaju Odgovarajuće Alate, Kao što su Kliješta s Iglicama i pluća Batom za pričvršćivanje.Koriste Kliješta Može Dovesti Do Изгибу.Dakle, Molimo vas da Ne Koristite Prste da Ih Držite U Vrijeme Kucati. 【✔】Besplatna Zamjena Godišnjeg Proizvoda - BEZ RIZIKA, Molimo vas, Budite Sigurni U Kupovinu.

Ostale značajke

Najbolje ponude